HU | DE


Ötlet, alapanyag, megvalósulás

Jöjjön be a műhelybe, itt tudunk válaszolni az ötlet megvalósításával kapcsolatos összes kérdésre, megbecsüljük az árat, megmondjuk mire készülne el.

Ha nincs ötlet az se baj, majd segítünk!
Mintadarabokat mutatunk és alapanyagokat is lehet választani ha nem szeretné beszerezni.

Az alapanyagot lehet hozni is, a gravírozást ill. fóliázást akkor is vállaljuk, de vásárlás előtt érdemes egyeztetni, hogy a választott gravírozást ill. fóliázást az elképzelt felületre fel lehet-e tenni.


Átvétel

A megbeszélt időpontra elkészül a gravírozás ill. fóliázás, átvenni az alábbi pontokon lehet. Átvételkor kell a gravírozás ill. fóliázás árát is kifizetni.

GRAVOLON műhely, Sopron, Lackner K. u. 20.,
nyitva h-p: 9-18, szombat-vasárnap zárva,
tel.: 99/781-853

Fizetés

A nálunk vásárolt alapanyag árát megrendeléskor kell kifizetni. A gravírozás ill. fóliázás árát - akár hozott, akár saját alapanyagra készül - átvételkor kell kiegyenlíteni.


Határidő

Ahhoz, hogy biztonságosan elkészüljön a termék, érdemes legalább 1 héttel az átvétel előtt felvenni velünk a kapcsolatot.

Amennyiben 2 napon belül - vagy akár aznap - szeretné átvenni a megrendelt árut, mindenképpen konzultáljon munkatársunkkal, ha módunkban áll megoldjuk…

Garancia

A nálunk vásárolt alapanyagokra garanciát vállalunk, az alapanyagot kicseréljük, a tárgyat meggravírozzuk.

Hozott alapanyag esetén az anyaghibák miatt előforduló sérülésekre nem tudunk garanciát vállalni, a gravírozást sérülés esetén is ki kell fizetni.


Elérhetőségeink

Műhely:
9400 Sopron, Lackner K. u. 20.
Műhely telefon: 99/781-853
E-mail: info@gravirozassopron.hu